Tannpleie

Dekorative ideer for områdene i en tannklinikk

Fasaden / foran døren

De fleste bedrifter bekymre ikke utvendig utseende av deres bedrifter, spesielt når de er klinikker som har et bestemt marked. Men hvis tannklinikk unge og vil gjøre et godt inntrykk, det hjelpe hvis at klinikken tar litt tid å gi og innbydende aura på sin inngangsdør. Den kan bruke alt-en velkommen signere, noen ekstra dekorasjoner i ferier. Dette er små ting, egentlig. Men de kan tilby imøtekommende effekten du vil formidle. En vind klokkespill på døren er også deilig. I tillegg kan ansatte få en heads-up når en kunde kommer inn.

Resepsjonen

Siden virksomheten er en tannklinikk, er plassere tann dekorasjoner overalt søt. Det kan også trekke oppmerksomhet fra barn. Hvis det er fortsatt noe budsjett igjen, er en tann maskott en god investering. Ansatte kan bruke den for å roe små barn som er engstelig om sin første gang med en "tann lege." Noen planter og brede Vinduer kan hjelpe beroligende kundene. Klinikker trenger rolig atmosfærer siden noen av deres kunder har dental fobi og frykt av smerte. Angst og frykt kan gå sammen med kundene som føler dem. Frykt er smittsom. Så, det er noe som administrasjonen må forutse og utfordre. En tannklinikk kan lett gjøre det med å skape et miljø.

Tannlegekontor

Et kontor dekorasjon er grunnleggende. I dette området har tannlegene selv frihet til å dekorere sine kontorer som de ønsker. Men hvis hele klinikken har et spesifikt tema (som jul kanskje eller Halloween) kontorene skal dekorere så. Husk det er gutt pasienter også. De kan være skuffet over å finne deres tannlegekontor så trist og vanlig. En eksperimenter med fargevalget kan hjelpe med daglige cheerfulness office rommene. Jeg sier ikke at du skal male veggene hver måned eller endre tapetet regelmessig. Du kan endre rommets farger bare ved å endre gardiner eller plassere ulike blomster hver dag.

Driftsområdet

Dette området kan være det mest avgjørende når det gjelder dekorasjoner. Du vil ikke det bli for prangende eller nedlatende. Det bør alltid være en aura av komfort for engstelige og redd. Beroligende oljer og rolig farger kan stor hjelp i å etablere atmosfære folk med fobi vil være komfortabel i.

Kundeservice-området

Dette er egentlig ikke et vitalt område i en tannklinikk. Vi kan kalle det en add-on-på-et sted der kundene kan henge ut og samtidig, kan du få informasjon om tannhelse og munnhygiene. Dette er også et perfekt område for klinikken for å fremme sine produkter og tjenester. Siden det er en kundeservice-området, kan du også legge brettspill, TV, bøker og selv en Wi-Fi hotspot. Engasjerende ansatte bør også presentere for kundene når de har bekymringer eller spørsmål.